Projectes


Síntesi

Aquest últim trimestre a medi hem estat fent els invents. Ens hem repartit la feina en sis grups i el que hem après a sigut el següent:
Un invent es una cosa creada per l’home i un descobriment es alguna cosa que ja esta creada i que l’hem descobert nosaltres. Exemples: (invent) la roda, (descobriment) el foc
A partir d’alguns descobriments em pogut inventar: per exemple de la electricitat hem pogut inventar la bombeta.
També em estudiat la tecnologia que funcio0na amb electricitat. Nosaltres pensem que la tecnologia es el millor invent fins ara, perquè si no, no podríem anar a llocs ràpidament o aprendre a l’escola amb tecnologia. Totes aquestes estan formades per inventors molt famosos. Si no fos per tots els inventors del món no tindríem, ni podríem fer la meitat de totes les coses, ni tenir tots aquests invents que ens faciliten la vida d’ara.
A partir d’aquí hem estudiat alguns dels inventors mes famosos com per exemple: Thomas Alva Edison que a part d’inventar alguns invents també en va patentar molts.Els invents han anat evolucionant molts dels que coneixem abans no eren així per exemple: la roda abans era de pedra i no era un cercle perfecte, ara si i esta molt millorada.
Un invent es útil quant la humanitat l’utilitza i ofereix servei per millor tot el que es pugui.
També hi ha invents antics que han evolucionat amb el temps. Exemple: la roda.


A l'escola estem fent projectes: els invents.El meu grup hem fet els Inventors:                                                        


                                                

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada